1
2
Alukled kledning i aluminium
1

Vedlikeholdsfritt Kledning i Eloksert Aluminium

2

Velg mellom ulike farger og design

Alukled: Fremtidens kledning i aluminium

Alukled er en innovativ utvendig kledning produsert i høykvalitets aluminium. Denne type kledning er designet for å tåle tøffe klimaforhold, mens den beholder sin opprinnelige farge og tekstur over tid.

Holdbarhet

Aluminium er kjent for sin holdbarhet og motstand mot rust. Dermed er Alukled perfekt for de som ønsker en langvarig løsning.

Minimalt Vedlikehold

I motsetning til tradisjonelle trepaneler, krever Alukled minimalt vedlikehold. En enkel vask av og til er alt som trengs for å bevare dens skjønnhet.

Allsidighet

Uansett om du skal ha kledning for et moderne kontor, lager, funkishus eller et tradisjonelt hjem, kan Alukled enkelt tilpasses for å matche ditt estetiske behov.

Kledning med fals

Kledning med fals er tradisjonelt sett et teknisk begrensing for å installere kledning i tre, men som mange ting i verden, har det gått fra en teknisk begrensning til et estetisk preferanse. Alukled leveres også derfor med fals, med ulike vinkler avhengig av ditt behov.

Vedlikeholdsfritt Kledning

For utvendig og innvendig bruk

Når det kommer til valg av kledning for ditt hjem, fortjener du kun det beste. Alukled gir deg muligheten til å kombinere estetikk, styrke, og holdbarhet i en ett. Med minimalt vedlikehold og utmerket motstand mot ytre faktorer, representerer Alukled fremtidens kledning for hus. Ta steget mot en mer holdbar og estetisk tiltalende løsning med Alukled i dag.